Sunday Stealing: The Get Out of Jail Free Meme, Part One


 I got to know about this blog called SUNDAY STEALING while reading Gayathri’s blog:http://gayathri-myscribbles.blogspot.in. She is one person from my network in indiblogger: http://www.indiblogger.in

So sunday stealing asks question about you and here I am with my answers!!


1. When you’re home alone, do you still close the door when you use the restroom?

Answer: umm… sometimes…if I feel like it… 😀

2. If you have to go grocery shopping, would you rather go alone or with someone? 

Answer: I would rather go alone.

3. It’s your best friends birthday, would you buy them a gift even though they didn’t buy you one for yours 

Answer: yeah.

4. You win the lottery. Lump sum or small payments over a period of time? Why? 

Answer: Small payments over a period of time- coz, its ME we’re talking about…give me a lump sum and I won’t even remember winning a lottery.

5. Do you like your music loud or at a reasonable level? 

Answer: At a reasonable level, unless I’m angry.

6. Are you a beach person or a snowy mountain person?

 Answer: Both, actually.
  
7. When do you brush your teeth?

Answer: First thing in the morning.

8. Can you watch scary movies alone?

Answer: Yeah, sure. Give me a blanket, a rosary and a cricket bat, and we’re good to go. 🙂

9. Soft bed or firm? And in fantasy land, who’s in it with you?

Answer: Soft and I wouldn’t mind Tommy Sullivan (Meg Cabot book).

10. Would you rather stay home all day, or be out and about?

Answer: Home all day with a book and T.V.

11. What’s one of your worst memories (that you are comfortable sharing)?

Answer: The day my parents caught me for bunking tuition (hey, back in 8th grade ok!!!).

12. Do you like to keep the peace or be confrontational?

Answer: Confrontational.

13. Are you more likely to be with a large group of people or a few close friends?

Answer: A few close friends.

14. What are your plans for October?

Answer: What about it?

15. If money were not a problem, where would you like to live?

Answer: I seriously haven’t thought about it.

16. What is your ideal profession?

Answer: Writer cum Professor.

17. Are you (or were you) close to your Mom and Dad?

Answer: I am (on a moderate level).

18. What is one fear that you can’t seem to overcome?

Answer: Driving my car.

19. Are you good at math?

Answer: Pfft!!! Yeah right!!! I suck at math!!!

20. Editor’s note. There is no question 20. It is sort of like getting a “Get out of Jail Free” card. We will do 21 to 40 next time. Peace & love! 

Advertisements

So... what do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s